Op zoek naar een goede sportschool in Haarlem

Op zoek naar een goede sportschool in Haarlem

Ik ben sinds een aantal weken geleden verhuisd naar een woning in Haarlem. Voordat ik verhuisde naar Rotterdam sporten ik bij een sportschool in mijn oude woonplaats. Door de verhuizing moest ik dus op zoek gaan naar een nieuwe sportschool in Haarlem. Ik ging op het internet op zoek naar sportschool Haarlem voor een goede sportschool bij mij in de buurt.

BMI-sportschool

Meer informatie

Toen ik op het internet op zoek ging naar sportschool Haarlem kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites van verschillende sportscholen bezocht en met elkaar vergeleken. Toen ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan kwam ik uit op de website van bni Haarlem. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. De informatie die op de website stond vermeld sprak mij erg aan waardoor ik besloot om mij zelf in te schrijven voor een intake gesprek. De medewerker waar ik mee sprak tijdens het intake gesprek was erg vriendelijk. Ik heb met de medewerker over mijn eigen doelen gehad en hoe ik deze wilde bereiken. Ik sport hier nu een aantal weken en ik voel mezelf erg op mijn gemak tijdens het sporten.

Reacties zijn gesloten.