Ga naar de website van Smart Personal Training

Ga naar de website van Smart Personal Training

Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar een woning in eindhoven. Ik kon in verband met de lange rijstijd niet meer sporten bij mijn oude sportschool. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een nieuwe personal trainer. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht ging ik naar de website van Smart Personal Training.

groepslessen

Erg veel resultaat

Toen ik naar de website van Smart Personal Training ging kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Er is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf te bieden heeft. Ook is er een kopje te vinden met succes verhalen waaronder een aantal afbeeldingen te vinden zijn van mensen die erg veel resultaat hebben behaald met behulp van een personal trainer van Smart Personal Training. Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik contact had opgenomen met het bedrijf. Tijdens het kennismakingsgesprek heb ik samen met mijn personal trainer een persoonlijk voedingsschema opgesteld waardoor ik op een verantwoordelijke manier af zou vallen. Binnen een aantal maanden ben ik 13 kilo kwijt geraakt. Ik ben super tevreden met de resultaten die ik met behulp van mijn personal trainer behaald heb. Dit had ik zelfstandig nooit kunnen behalen in zo’n korte periode.

Reacties zijn gesloten.