Personal training in Amsterdam

Personal training in Amsterdam

Ik was een tijdje geleden verhuisd naar een woning in Amsterdam. Ik heb eerst altijd in Arnhem gewoond en ik moest dus op zoek naar een nieuwe sportschool. Ik had echter in een jaar niet erg veel resultaat geboekt met het zelfstandig sporten. Ik besloot daarom om te gaan sporten met behulp van een personal trainer. Ik ging daarom op het internet op zoek naar personal training Amsterdam.

studio Amsterdam PT

Veel zoekresultaten

Toen ik op het internet zocht naar personal training Amsterdam kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites met elkaar vergeleken en ik kwam uiteindelijk uit op de website van Amsterdam personal training. Op de website was erg veel informatie vermeld over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ze helpen je om jouw eigen doelen te behalen. Ik wilde zelf graag een aantal kilo’s afvallen. Ik had contact opgenomen en tijdens het gesprek hebben we een voedingsschema opgesteld zodat ik zelf ook echt gezonder zou gaan leven. Ik had een erg goede klik met mijn personal trainer en hij hielp mij echt om tot het gaatje te gaan. Binnen een aantal maanden had ik al super veel resultaat geboekt en ik voelde mezelf een stuk fitter.

Reacties zijn gesloten.